actiunea SOLARIS


ieri , dis-de-dimineata , am demarat o noua actiune. Omul nostru bun la toate , Marinica , a inceput sa scoata vreo zece randuri de vie ( vie proasta , nu cine-stie-ce ) , eliberam locul si ridicam un solar. Probabil maine termina si de joi daca nu ploua batem lemnele si intindem folia. Atunci sa te tii nene de recolte. E foarte posibil sa nu realizez la ce ma inham dar , vorba aia , n-am nimic de pierdut in afara de timp. Si poate merge…

SOLARIS

Anunțuri

7 gânduri despre „actiunea SOLARIS

  1. De-as avea curajul tau! Stau cu niste termopane reciclate de doi ani in curte si nu ma incumet sa le insailez intr-un solar.
    Spor la treaba! Poate le dai si altora ghes sa se invredniceasca!

    1. actiunea mea s-a impotmolit putin din motive de vreme si materiale. Daca ma mai strofocam nitel puneam de-un garaj. Da’ presupun ca asa-i in primul an. Doamne cate lemne…. M-au costat o gramada asa ca daca tot ai termopanele alea da-i bataie , nu mai sta pe ganduri. E pacat de ele sa ramana nefolosite. La tine va iesi sera de-a dreptul si poti sa-i pui o instalatie de incalzire solara (mai ieftina , nu musai d-aia scumpa) – ce zici?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s