DJ Bobo la platane


Bobo de la Bobocel , unul din multele nume de alint pe care numai el le poate avea. De ce la platane? pentru ca i-am inchis terasa din cauza de Chioru – unul din fostii cei mai frumosi pui devenit acum ciuca batailor drept pentru care ziua sta in gradina departe de sleahta de golani batausi din curtea pasarilor. Va dati seama cu cat jind sta Kimi si-l urmareste de la postul sau de observatie , ce l-ar mai fugari el ( nu ca sa-l haleasca – Doamne fereste ci ca sa se joace ) pan’la poarta si’ndarat… Chioru’ insa – care nu e chior deloc da’ asa i-a ramas numele -apropos , la inceput ziceam ca-i puica dar s-a dovedit cocos-il priveste chioras si apoi o intinde la plimbare , cracanat ca un strut in miniatura.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

6 gânduri despre „DJ Bobo la platane

    1. mai , cum sa spun… e un lenes fara pereche. cand iese pe terasa din bucatarie , mai intai se intinde bine pe prag , parca e nehotarat daca sa mai faca un pas sau nu. dar fereasca Sfantu sa auda el un zgomot suspect ca sare ca ars si se pune pe un latrat de parca-ti toarna sticla pisata in ureche. la gradinarit se pricepe foarte bine , exceleaza la „sapatul gropilor” si „mirositul” cartitelor , „uda” toate tufele sistematic , le aplica „ingrasamant” cu moderatie dar activitatea preferata este paza puilor. toata ziua sta pe burta si-i studiaza prin plasa , nu care-cumva sa li se intample ceva neplacut. iar daca scapa vreunul in gradina pe teritoriul lui are grija sa-l fugareasca pana se intoarce la loc in curtea lor. 🙂

    1. cam o data pe luna tinand cont ca noaptea ma da la o parte de pe perna ca sa doarma el. iar labutele si coada (ma rog , zona ) aproape zilnic. peste bariera nu mai sare. a incercat odata si nu stia ca acolo e o treapta si a cazut destul de urat , mai cu spatele asa , s-a rostogolit si s-a speriat. cred ca l-a si durut ca a stat si-a suspinat la mine in brate apoi vreun sfert de ora. si s-a invatat minte de atunci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s